EASY SPRINT

Är årets roligaste och härligaste SwimRun tävling för kompisgänget, företaget, kickoffen eller idrottsklubben. Här har du möjlighet att testa på en riktig SwimRun tävling i en härlig omgivning. Du kommer uppleva variationen mellan att springa på Marstrands gränder förbi alla restauranger på kajen och en trail bana runt själva Martrandsön som ett är ett av de slag i världen.

Easy Sprint är på totalt 6 250 m varav 5 555 m är terränglöpning och 695 m är simning. Sprintbanan är också en varvbana som går 1 varv runt Marstrandsön. Vädret under denna period är perfekt för swimrun med vattentemperaturer mellan 18 - 22 grader och cirka 20 grader i luften.

 

 

BANAN

Du börjar och slutar på kajen vid Strandverket på Marstrandsön. Efter cirka 2500 meter kommer den första simsträckan, den är på 275 meter. Banan har 4 simsträckor där den längsta är 275 meter. Banan går runt hela Marstrandsön och du kommer passera genom Carlstenstens fästning. Du avslutar vid Strandverket. Strandverket är den plats som är känt för de årliga seglingstävlingarna på Marstrand. Marstrands med omgivningar erbjuder en av de mest fantastiska miljöer en swimrun kan köras i. Med historiska byggnader och ett kulturarv är nog Marstrand en av de vackraste platser som finns i Sverige. Varvbanan gör det också enkelt för publiken att följa loppet

 

 

 

MARSTRAND SWIMRUN EASY SPRINT

Total race distance 6 250 m

Trail-running 5 555 m

Swimming 695 m

Swim sections 4

Longest swim 275 m

 

Swim & Run distances document

 

 

ANMÄLAN

Nu är anmälan till Marstrand Swimrun Easy Sprint 2018 öppen. Varmt välkomna att anmäla ert lag till en rolig och utmanande upplevelse i bohuslänsk skärgård. Banan är ett varv runt Marstrandsön.

 

Anmälningsavgiften till Marstrand Swimrun Easy Sprint (2 pers, 747 SEK p.p): 1.495 kr per lag.

Tävlingsdag: lördag 11 augusti, start kl 14.00

 

I anmälningsavgiften ingår:

 

Mellanmålspåse

SwimRun-måltid (Grillbufé med dryck)

Transport till och från Marstrand (Koön - Marstrand)

Startkit med nummerlapp, badmössa. Energi & vätska längs banan. Goodiebag med produkter från sponsorer och partners., effektförvaring, prisutdelning, olycksfallsförsäkring, tidtagning och säkerhetsorganisation.

 

Logi och middag på kvällen:

För er om vill sova över eller äta något gott senare på kvällen - kommer det att snart finnas logipaket och middagspaket. Information läggs ut på vår hemsida.

 

Efter anmälan kommer ett bekräftelsemail. Detta är ert startbevis. Skriv ut och ta med till tävlingsdagen.

 

PUL Enligt personuppgiftslagen krävs samtycke för att spara personliga data, såsom t.ex. namn och kontaktuppgifter. När du registrerar dina uppgifter på denna blankett så kommer de att sparas i vårt register, och din registrering blir därför också ett godkännande för att spara uppgifterna. Informationen kommer inte vidarebefodras till tredje part utan ditt tillstånd, utom om så krävs för att bearbeta och fullgöra din order eller deltagande.

 

Anmälan är bindande först när startavgiften är betald. Ingen återbetalning sker. För att få pengarna tillbaka vid avanmälan pga. olycka eller sjukdom, skall du teckna försäkringen ”Startklar” hos Folksam. Mer information finns på www.startklar.nu

 

 

MARSTRAND SWIMRUN

 

Vi startade Marstrand Swimrun 2015. Tanken är att skapa ett spännande idrottsevenemang på berömda Marstrand. Ön erbjuder en vacker skärgårdsmiljö, historia, restauranger, hotell, shopping och fantastiska naturupplevelser.

KONTAKT

 

MarstrandOpenWater AB

Kvarngatan 6

440 30

Marstrand

 

T. 0046 (0) 705 113285

E. info@marstrandopenwater.se

W. www.marstrandswimrun.se

Copyright @ All rights reserved MarstrandOpenWater AB